Om Skjulhøj yoga

Skjulhøjyoga ligger på Skjulhøj alle 14 b i Vanløse. Lokalet ligger i et urbant kvarter og vi deler baggård med det lokale murerfirma.

Skjulhøj yoga har et dejligt lokale som både bruges til kurser, uddannelse og yoga. Yogalokalet har et godt lysindfald fra ovenlysvinduer og der er en god akustik i rummet.
Der er plads til 10 yogakursister til både almindelige klasser og til workshops.
Skjulhøjyoga stiller gratis måtter og andet yoga udstyr til rådighed. Vores hygiejne er høj og efter hver time er der rengøring af både måtter og øvrigt udstyr.
Jeg tilstræber en afslappet atmosfære hvor der er plads til hyggesnak og spørgsmål efter hver time.
Der er omklædnings muligheder, men desværre kun en bruser sammen med vores toilet.

Der finders cykelparkering i gården og der er gratis parkering i området.
Både vores rengøringsprodukter, forplejning og yoga materiale tilstræber vi er økologisk, svanemærket eller fairtrade mærket.

Mit navn er Dorte og jeg har åbnet Skjulhøj yoga i oktober 2020 da det langt om længe er lykkedes mig at finde velegnede lokaler som både kan bruges til yoga og de øvrige kurser og workshops jeg afholder.

Jeg arbejder ud fra et helhedsperspektiv på krop og sind, jeg er ikke særlig optaget af hvorfor yogaen virker, men at den virker til at skabe fysisk som metal balance.
I min praksis er jeg optaget af at sammenkæde kroppens anatomi, yoga stillinger og åndedrættet, for dermed at skabe en praksis der understøtter en stærk krop, smidighed og velvære.

Jeg er en voksen kvinde som har været leder i mange år. For 3 år siden valgte jeg at skifte spor i mit arbejdsliv med det mål at kunne leve som selvstændig.
Drømmen var at undervise i yoga og funktionel træning samt blive selvstændig ledelsesrådgiver. Det er nu blevet virkelighed og den 1.10.2020 slår jeg dørene op til Skjulhøjyoga

Min ambition med Skjulhøjyoga er at få skabt et træningssted hvor:

 

  • Man kan opleve yogaens helt unikke egenskaber som fysisk som metal træning.
  • Der er plads til de mangfoldige og stive kroppe.
  • Der både er plads til yogafilosofien og det useriøse.
  • Det er muligt at slippe kontrollen og blot være tilstede i kroppen.
  • Vi forebygger, opbygger og lindrer kropslige skavanker.
  • Vi skaber ro, balance, styrke, smidighed, glæde og leg.
  • Man har lyst til at kalde det ”sit yogastudie”